Helis

Memorandului 29 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Helis
Accommodation type: Hotel

Hotelul Helis este situat in cartierul Brasovul Vechi,fiind optim amplasat atat cu acces usor spre centrul comercial al orasului,obiectivele turistice vechi de secole cat si de drumul spre statiunea montana Poiana Brasov.

Accesul dumneavoastra spre noi va este usurat de panourile de directionare HOTEL Helis

Ne adresam atat clientilor veniti pentru afaceri cat si turistilor punandu-va la dispozitie 20 de camere,fiecare dintre acestea avand un stil propriu prin tipul de mobilier si design interior,toate fiind dotate cu bai si grupuri sanitare proprii ,tv,cablu tv,uscatoare de par.

Hotelul Helis dispune de restaurant, bar, sala de seminarii cu flipchart, dvd, tv. Deasemenea in incinta hotelului aveti acces gratuit la internet wireless. Tarifele pot varia in functie de perioada de cazare si numarul camerelor pe care doriti sa le rezervati, astfel ca de fiecare data cand reveniti la Hotel Helis sa va bucurati de cazare la munte intr-o oaza de liniste si de vizite la importante locatii turistice atat din Brasov -Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor, Prima scoala romaneasca - cat si din imprejurimi - castelele Peles si Pelisor din Sinaia, castelul Dracula din Bran, cetatea medievala din Sighisoara, cetatea taraneasca de la Rasnov, bisericile fortificate de la Prejmer si Harman, lacul Sfanta Ana, statiunile Tusnad si Balvanyos.

Personalul primitor, discret si profesionist, atmosfera relaxata, camerele ingrijite si serviciile de calitate va vor face sa va simtiti excelent si mai ales sa reveniti in hotelul nostru.

Foreign languages spoken by the staff » English • German • Spaniolă • Italian • Maghiară

Services and amenities

General Services / Common parts
Garden
Room services and amenities
Air conditioning
Minibar
Panorama, View
Bathroom amenities
Shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Helis from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Helis after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!