PRINCESS CLUB

Strada Poiana Lui Branca nr 30 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - PRINCESS CLUB
Accommodation type: Hotel

Bine ati venit in Poiana Brasov, perla coroanei turismului montan din Romania.

Lasati-va cuprinsi de vraja ei, de peisajele alpine ce par a fi desprinse din povesti, de piscurile inzapezite chiar si vara, de atmosfera de distractie si veselie specifica statiunilor de schi.

Popositi si cazati-va la "PRINCESS CLUB" o noua stea aparuta de curand in constelatia de hoteluri de inalta tinuta din Poiana Brasov.

Cele 20 de camere duble sunt mobilate si echipate dupa inalte standarde cu toate facilitatile (telefon, internet, halate, etc. obligatorii cerute de clasificarea de 4 stele.

Elegant, rafinat si totusi deosebit de familiar, restaurantul de 80 de locuri este deservit de personal cu inalta calificare in domeniu, ofera meniuri diverse din bucataria traditionala romaneasca dar si gustoase specialitati internationale.

Barul si cafeneaua situate la parter ofera o gama larga de bauturi, cafea si cocktailuri.

Sala de conferinta cu capacitate de 25 de locuri, situata tot la parter garanteaza, prin dotarea adecvata si o priveliste superba a varfului Postavarul, intruniri de succes, dineuri si evenimente speciale.

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Restaurant
Room services and amenities
Television set
Bathroom amenities
Shower
Others services and amenities
Traditional / Regional food
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for PRINCESS CLUB from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about PRINCESS CLUB after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!