Decebal

Str. Lunii Nr. 3 » Brașov, Romania » Locate on the map
Prices today »
Twin 100 LEI / night breakfast
15 LEI /pers/day
50 available rooms Book now
Camere - Decebal
Accommodation type: Hotel

Imobilul a fost renovat in anul 2008 si a primit destinatia de hotel. Este situat intr-un cartier select al Brasovului, pe o straduta linistita, departe de forfota obisnuita a unui oras mare, dar totodata foarte aproape de centrul orasului, intr-un ambient intim si o amenajare de exceptie.

Constructia dispune de centrala termica proprie.

Atat camerele matrimoniale cat si cele cu doua paturi dispun de baie cu dus, minibar, televizor color conectat la reteaua de programe difuzate prin cablu.

Hotelul Decebal ofera cazare oaspetilor in 96 camere impartite astfel:

Camere cu doua paturi: 81, Camere matrimoniale: 15,

Zona Hotelului Decebal este situata, in apropierea dealului Tampa, foarte usor accesibila, permite aprecierea frumusetilor oferite de natura.

De aici pot fi admirati atat Muntii Bucegi, Muntii Ciucas cat si dealul Tampa.

De altfel, cine ajunge in hotelul nostru trebuie sa stie ca este doar la zece minute de o vizita in legendara Biserica (Biserica Neagra), Muzeul de istorie plasat in Centrul istoric al Brasovului, Prima Scoala Romaneasca situate in Scheii Brasovului de asemenea vestitele turnuri, Turnul Tesatorilor si Turnul Alb.

Foreign languages spoken by the staff » English • Spaniolă • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
External Parking
Nonstop reception
Payment by card
Room services and amenities
Non-smoking rooms
Refrigerator
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Decebal from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Decebal after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!