Hotel Gott

Str Johann Gott » Brașov, Romania » Locate on the map
Prices today »
Camera Double Large 440 LEI / night breakfast included 1 available rooms Book now
Camere - Hotel Gott
Accommodation type: Hotel

Intr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Gott Hotel este situat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, fata in fata cu Centrul Cultural Reduta, la doar cativa metri de Biserica Neagra si Piata Sfatului.

Hotelul beneficiaza de o panorama deosebita, avand vedere spre Piata Sfatului, Biserica Neagra si muntele Tampa.

Cele 21 de camere ale hotelului sunt locul ideal pentru a scapa de agitatia citadina, pentru a avea parte de liniste si odihna. Atmosfera agreabila si relaxanta, reiese dintr-un echilibru perfect si studiat intre materiale, mobilier si accesorii.

Cu mobilier functional si modern, decorate cu distinctie, o combinatie originala de culori, forme si materiale, camerele noastre reprezinta un spatiu excelent de relaxare dupa o excursie sau o zi grea de munca.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Spaniolă • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Cloth ironing service - platit
Internet
Room services and amenities
Phone
Bathroom amenities
Shower
Others services and amenities
Traditional / Regional food
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Gott from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Gott after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!