Casa Matei

Str. Lunga Nr. 103 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Casa Matei
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Casa Matei se afla in Municipiul Brasov pe una din principalele artere rutiere, pe strada Lunga, la numarul 103, la numai 5 minute de mers pe jos pana in centrul istoric unde se afla principalele obiective turistice din oras: Biserica Neagra, Casa Sfatului, Poarta Ecaterina, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Graft, strada Republicii, precum si cele mai frumoase parcuri din oras, Parcul Central si Parcul Ina Schaefler.

De asemenea, Pensiunea se afla in apropierea punctului de plecare catre Poiana Brasov, cea mai renumita statiune montana din Romania.

Pensiunea Casa Matei cuprinde 1 camera dubla standard cu 2 paturi, 3 camere duble superioare cu pat matrimonial si canapea extensibila si o suita pe 2 nivele cu scara interioara, cu pat matrimonial.

Capacitatea de cazare: 10 locuri standard (+ 6 locuri pe canapelele extensibile cu care sunt dotate camerele). Pe langa spatiile de cazare Pensiunea Casa Matei dispune de un living spatios si un salon pentru servirea micului dejun. Toata Pensiunea este amenajata cu mobilier din lemn masiv, fiecare camera are baie proprie cu dus sau cada, tv si cablu tv, internet wireless gratuit.

Pensiunea Casa Matei mai poate pune la dispozitia clientilor sai facilitati de transport in conditii deosebite si la preturi convenabile.

Services and amenities

General Services / Common parts
Access to living room
Internet
Room services and amenities
TV Cable
Television set
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Matei from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Matei after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!