Ferma Agroturistica Floare De Maces

Rasnov Soseua Branului Nr. 8 » Brașov, Romania » Locate on the map
Prices today »
Intreaga Capacitate 6 Nopti 500 LEI / night   6 available rooms Book now
Camere - Ferma Agroturistica Floare De Maces
Accommodation type: Pensiune

Noi suntem o familie în care părinții Gheorghe Mihai si Cornelia Petronela lucrează împreună cu copii si nepotii Cristian Mihai, Carmen si Ana Iris si Corneliu Ioan, Beatrice si Lara Maria și angajat Vasile, care face parte din familie.

Puteți găsi la noi fructe, brânzeturi, lapte, carne de vită - mânzat și carne de miel, carne de pasare, oua de la ferma noastra și diverse produse agricole de la alți producători (vin, miere) in functie de anotimp.

Despre noi:

Ferma este situata în Transilvania, în inima Tarii Barsei, în mica zona Glajerie (la câtiva kilometri de Rasnov, de Predeal, de Busteni si de Bran sau Brasov), la rascrucea de drumuri între Valea Rasnoavei si pasul Rucar - Bran.

Noi suntem o familie în care părinții Gheorghe Mihai si Cornelia Petronela lucrează împreună cu copii si nepotii Cristian Mihai, Carmen si Ana Iris si Corneliu Ioan, Beatrice si Lara Maria și angajat Vasile, care face parte din familie,

Practicam agricultura traditionala, care ne permite sa oferim produse naturale si de calitate.

Ferma agroturistica Floare Maces, situata in zona Glajerie, aproape de Brasov Rasnov Predeal Bran Moeciu.

Avem un efectiv de 20 de oi, 5 vaci, Mili, Brandusa, Brumi, Brumarica, Domnica si un vițel Vivi, 4 porci și să nu uităm de "Coco"cu puii sai și cei doi cai, Doina, care are un pui de calut si Steluta.


Foreign languages spoken by the staff » #

Services and amenities

General Services / Common parts
Access for disabled persons
Courtyard
Garden
Laundry service - platit
Sports and leisure activities
Trekking / Hiking
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Ferma Agroturistica Floare De Maces from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Ferma Agroturistica Floare De Maces after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!