Casa Romanita I

Brasov , Str. Lunga » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Casa Romanita I
Accommodation type: Pensiune

Casa de vacanta Casa Romanita se afla in orasul de la poalele Tampei, Brasov. Cate ceva despre Brasov. Orasul este situat in centrul Romaniei, in Transilvania, intr-o renumita zona montana turistica, fiind strajuit de masivul Postavaru care patrunde chiar in oras printr-un varf al sau, Tampa si de masivul Piatra Mare.

Brasovul, fiind locuit si de populatie de origine germanica, este cunoscut international si sub numele de Kronstadt (orasul coroanei), iar regiunea romaneasca unde se afla localizat, Transilvania, este numita si Siebenbürgen.

Populatia germanica a lasat o amprenta puternica asupra orasului, dezvoltandu-se in paralel cu societatea romaneasca o cultura germanica de sine statatoare, cu punct de referinta Biserica Neagra.

Casa Romanita I este compusa dintr-o bucatarie, o sufragerie, doua dormitoare si doua bai.

Bucataria este doata si utilata modern. Dispune de frigide, aragaz cu cuptor, cafetiera, cuptor cu microunde. In sufrageria pensiunii se gaseste un televizor LCD cu diagonala mare, unde puteti opta pentru unul din cele 70 de programe nationale si internationale, DVD, combina muzicala. Un dormitor are pat dublu si baia aferenta cu dus. Al doilea dormitor al pensiunii dispune de un pat dublu si alaturi de inca un pat pentru o persoana.

Baia aferenta este dotata cu cada si dispune si de masina de spalat rufe. Fiecare dormitor are propriul televizor. Cazandu-va in casa de vacanta Casa Romanita I beneficiati de acces gratuit la internet, garaj, curte, grill. Casa Romanita din Brasov/Kronstadt ofera loc pentru 5 persoane. In functie de imprejurari, se poate aranja un extra pat pentru a sasea persoana.

Casa Romanita din Transilvania/Siebenbürger este o locuinta confortabila de 3 camere. In pensiunea de la marginea Carpatilor se poate dormi confortabil si in liniste. Puteti sa va preparati hrana pe gratarul din curtea locuintei sub bolta de vita de vie sau puteti lua micul dejun in curte sub cerul albastru.

Services and amenities

General Services / Common parts
Internet
Room services and amenities
Access to Fully equipped kitchen
TV Cable
Television set
Agritourism
Barbeque
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Romanita I from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Romanita I after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!