Dolce Far Niente

Str. Lupeni Nr. 11 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Dolce Far Niente
Accommodation type: Pensiune

Visul de a avea o pensiune a inceput cu mai multi ani in urma dar el s-a realizat in primavara anului 2004, cand am reusit finalizarea constructiei si am deschis oficial pensiunea "Dolce Far Niente".

Catalin si Cosmina vor avea grija ca sejurul Dumneavoastra aici sa fie cat mai placut iar serviciileoferite de catre pensiunea "Dolce Far Niente" sa se ridice la standardul asteptarilor Dumneavoastra.

Experienta noastra in acest domeniu este vasta, iar faptul ca am lucrat opt ani intr-o companie americana in domeniu ne recomanda.

Aerul familial face ca pensiunea noastra sa fie locul ideal pentru a petrece sejurul Dumneavoasta la poalele muntelui Tampa.

Pensiunea "Dolce Far Niente" dispune de 7 camere duble, toate dotate cu bai cu dus,televizor si antena satelit, confortul fiind la cele mai inalte standarde.

Micul dejun inclus in pretul cazarii se poate servi in sala de mese special amenajata pentru acest lucru.

Pensiunea "Dolce Far Niente" mai dispune de o curte interioara cu foisor. In curte este amenajat si un gratar ce sta la dispozitia clientilor nostri.

Foreign languages spoken by the staff » English • German • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Pavilion Garden
Room services and amenities
Non-smoking rooms
Safe
Bathroom amenities
Shower
Agritourism
Barbeque
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Dolce Far Niente from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Dolce Far Niente after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!