Twins Aparthotel

Str. Calcarului Nr 9 » Brașov, Romania » Locate on the map
 „Locul unde te simti ca acasa si atunci cand esti departe de casa, deoarece gandim la fel pentru confortul tau .“
Rooms: 6
Apartaments: 6
Places: 24
Check-in: 14:00
Check-out: 12:00
Pagina pe Facebook
Video on YouTube
Prices today »
Apartament In Regim Single 209 LEI / night breakfast
18 LEI /pers/day
2 available rooms Book now
Apartament In Regin Dubla 238 LEI / night breakfast
18 LEI /pers/day
2 available rooms Book now
Apartament In Regim Tripla 292 LEI / night breakfast
18 LEI /pers/day
1 available rooms Book now
Apartament In Regim Family 346 LEI / night breakfast
18 LEI /pers/day
  Book now
Camere - Twins Aparthotel
Accommodation type: Vilă

Twins Aparthotel s-a nascut din dorinta de a oferi o experienta noua celor care cauta confort si eleganta.

Daca esti in cautarea unui loc de cazare in Brasov in care sa te simti ca acasa, care sa iti permita excursii impresionante si acces la centrul de afaceri al orasului, atunci Twins Aparthotel Brasov ti se potriveste intru totul.

Intima si cocheta, locatia va ofera cazare intr-o zona linistita a orasului in apartamente de lux. Cele 6 apartamente sunt mobilate elegant, pentru a-ti oferi linistea de care ai nevoie. Fiecare apartament este format dintr-un dormitor mare, o camera de zi unde poti sa lucrezi sau sa iei masa si o bucatarie utilata cu toate electrocasnicele necesare.

Situat la 5 minute de centrul orasului Brasov, Twins Aparthotel iti faciliteaza accesul catre cele mai interesante obiective turistice si imprejurimi si faciliteaza accesul rapid la centrul de afaceri al orasului.

Locatia ofera cazare la o capacitate de 24 de locuri in cele sase apartamente de lux, mobilate elegant ce dispun de camere spatioase compartimentate in living si dormitor matrimonial, fiecare avand bucatarie complet utilata cu toate electrocasnicile necesare, baie si balcon propriu. Gama de servicii la dispozitia turistilor garanteaza calitate, promptitudine si confirma clasificarea de 4 stele a locatiei.

In cadrul aparthotelului veti gasi spatiul si intimitatea pentru calatoriile dumneavoastra, inlocuind la standarde inalte clasicele camere de hotel, cu un apartament spatios (60 m²) perfect utilat.

Facilitati camere: dotarile presupun televizoare LCD, conectate la televiziune prin cablu, internet wireless, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde, uscator de par, centrala proprie fiecarui apartament, aer conditionat.

Servicii și facilități suplimentare: servicii de spălătorie, masă si fier de călcat, room service, transfer Aeroport, materiale si asistenta turistica, concierge.

Parcarea Aparthotelului Twins**** este o parcare privată, interioară, cu o capacitate de 4 locuri. Spațiul amenajat este iluminat corespunzător si supravegheat video, oferind standarde înalte de siguranță.

Aparthotelul dispune de propria curte cu locuri de parcare, supravegheata video pentru deplina siguranta a turistilor. Este locul ideal pentru vacantele impreuna cu familia, locatia dispunand de spatiu special amenajat unde copiii pot petrecere timpului in liniste, fiind usor de supravegheat de parinti. Accesul in curtea interioara, in parcare, cat si in aparthotel, se face electronic (pe baza de telecomanda) pentru a oferi siguranta 100% turistilor cazati.

Apartamentele se pot inchiria incepand de la o noapte pana la un an, ceea ce iti ofera ocazia sa beneficiezi de confortul maxim pentru atata timp cat ai nevoie.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Cloth ironing service - platit
Courtyard
Internal Parking
Internet
Kids play center
Laundry service - platit
Payment by card
Taxi call-up
Terasse
Room services and amenities
Access to Fully equipped kitchen
Air conditioning
Baby crib
Balcony
Central heating
Iron
Minibar
Non-smoking rooms
Personal fully equipped kitchen
Pets allowed
Phone
Refrigerator
Room-service
Safe
TV Cable
Television set
Wake-up call
Sports and leisure activities
Card games
Chess / Backgammon
Monopoly / Board games
Rummy
Trekking / Hiking
Bathroom amenities
Hair dryer
Personal bathroom
Shower
Others services and amenities
Tourism guide
Agritourism
Barbeque
Technical and Business services
Acces to copy machine
Business Newspapers
Computer access - platit
Cosmote network coverage
Digi Mobil Network coverage
Fax acces
Orange network coverage
Printer acces
Scanner acces
Vodafone Network coverage
Zapp Network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Twins Aparthotel from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Twins Aparthotel after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!