Trapez ***

str.Bunloc ,nr.207 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Trapez ***
Accommodation type: Vilă

Situată la intrarea în Braşov dinspre Bucureşti, la 50m de DN1 într-un cadru pitoresc, Vila Trapez *** oferă un confort deosebit şi o intimitate aparte.

Vila Trapez *** pune la dispoziţia turiştilor camere duble sau apartamente, sală de conferinţe, salon de mic dejun, bar de zi, terasă, parcare supravegheată în curtea interioară şi gradină cu gazon.

Vila Trapez *** este ideală pentru petrecerea unui sejur într-un cadru natural deosebit, foarte linistit, în apropierea pădurii şi a muntelui, dar totodată aproape de centrul oraşului.

Vila Trapez *** este perfectă pentru întruniri de afaceri sau evenimente, dispunând de o sală de conferinţe, complet echipată, cu o capacitate de 25 locuri, internet wireless, salon de mic dejun multifuncţional pentru 70 de persoane, care poate fi folosit ca şi sală de conferinţă sau prezentări.

La 200 m de Vila Trapez *** se află telescaunul şi pârtia de schi Bunloc, fiind si locul ideal pentru pasionaţii de parapantism, acesta fiind singurul loc din zonă, în care se mai pot face lansări in siguranţă .

Vila Trapez *** pune la dispoziţia turiştilor un număr de 9 camere duble şi 2 garsoniere, toate dotate cu cele mai moderne facilităţi, gândite pentru a vă face sejurul cât mai agreabil.

Camerele dispun de mobilier modern, televizor LCD, televiziune prin satelit, minibar, radio cu ceas, acces internet wirless, băile fiind dotate cu cabină de duş şi uscător de păr.

Garsonierele dispun de aceleaşi dotări ale camerelor, având în plus o canapea extensibilă pentru 2 adulţi sau pentru 2 copii.

Toate camerele dispun de terase sau balcoane individuale cu vedere directă spre munţii Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare.

Ne gasiti la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, la 10 minute de centrul orasului, 30 de minute de Poiana Brasov si 20 de minute de Predeal.

Suntem situaţi la intrarea in Braşov dinspre Bucureşti, la 10 minute de centrul orasului, 30 de minute de Poiana Braşov şi 20 de minute de Predeal într-o zonă linistită la 50 de m de DN1.

Vila Trapez *** se află in spatele Contempo- reprezentanţă BMW, motiv pentru care vă rugăm să intraţi pe strada care se face pe langă această reprezentanţă si după aceea să faceţi la dreapta pentru a ajunge la noi.

Facilităţile pensiunii

Vila Trapez *** dispune de: încălzire centrală modernă, sistem electronic de avertizare contra incendiilor, sistem de acces cu cardul în camere, parcare gratuită si supravegheată în curtea interioară, gradină cu gazon, salon de mic dejun, bar de zi si terasă, seif in receptie.

Pentru sănatătea oaspeţilor nostri, vă recomandăm să fumaţi doar în locurile special amenajate.

Animalele de casă sunt acceptate în anumite condiţii, tariful fiind de 75 lei.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Laundry service - platit
Room services and amenities
Iron
TV Cable
Sports and leisure activities
Bungee Jumping - platit
Others services and amenities
Team building activities
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Trapez *** from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Trapez *** after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!