Accommodations in Crit, Brasov
1 guesthouses, hotels and cabins

Casa Cu Zorele from Criț

9 places

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
External Parking
more amenities:
Bike rental
Card games
Chess / Backgammon
Garden
Hair dryer
Mountain biking
Non-smoking rooms
Pavilion Garden
Rummy
Shower
Team building activities
Terracotta heater
Tourism guide
Traditional / Regional ...
Trekking / Hiking

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Criț, Brasov county

Casa Cu Zorele - oferta de cazare
Address: Str. Principala 189
from Criț, Brasov county

Accommodation Pensiune Crit - affordable prices and special offers

   Casă săsească restaurată pentru a reda atmosfera de altădată.  Casa cu zorele a fost restaurată cu grijă, pentru a păstra caracterul autentic de casa ţărănească transilvăneană. Am folosit de câte ori a fost posibil materiale de construcţie tradiţionale. De asemenea, peste tot unde a fost posibil, am păstrat elementele de construcţie originale sau contemporane cu perioada de construc...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 9 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Crit, județul Brasov: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Informaţiile turistice propuse în mod gratuit de portalul nostru vă ajută să descoperiţi locuri intersante în apropiere de Crit. Parcurgeţi lista unităţilor de turism din zonă şi alegeţi cazarea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Prețuri și Oferte Speciale în Crit puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Crit, Brasov. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Crit!

Faceți-vă plinul de informații: prețuri, intervale tarifare, multe fotografii, distanțele până la obiectivele de interes pe picioare, cu mașina sau cu transport public. Folosiți hărțile Plecat.ro pentru a vă orienta mai bine și pentru a găsi în cel mai scurt timp ceea ce căutați. Modulul de filtrare vă vine în ajutor pentru a defini din start criteriile cele mai importante pentru excursia dumneavoastră.

· Accommodation in towns near Crit
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Crit? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Crit Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Criț. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.