Accommodations in Dejani, Brasov
2 guesthouses, hotels and cabins

Dejani from Dejani

10 places | from 280 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Central heating
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
Nonstop reception
more amenities:
3G/4G network coverage
Access to living room
Airport shuttle
Baby crib
Balcony
Barbeque
Camp fire
Card games
Chess / Backgammon
Courtyard
External swimming pool
Fireplace

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Dejani, Brasov county

Dejani - oferta de cazare
Address: Loc. Dejani, Com. Recea
from Dejani, Brasov county

Accommodation Cabană Dejani - affordable prices and special offers

   Va invitam sa petreceti un week-end sau o saptamana pline de relaxare si liniste, intr-un decor de poveste pe valea turistica Dejani. Situata la poalele Muntilor Fagaras, la 20 de minute de drumetie de manastirea Dejani si la 20 km fata de Complexul turistic Sambata de Sus, zona este linistita si permite iesirea din agitatia zilnica. Cabana e compusa din 5 camere astfel: living cu terasa de 17 mp,...
Price per night
starting with 280 LEI
Capacity
max. 10 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Vila Premiere - oferta de cazare
Address: Sat De Vacanta Dejani
from Dejani, Brasov county

Accommodation Vilă Dejani - affordable prices and special offers

   Muntii Fagaras se desfasoara semet deasupra vilei "Premiere". De aici puteti pleca in drumetii spre obiectivele naturale si turistice din acesti munti. Manastirea Dejani (aprox. 500 m), Manastirea Constantin Brancoveanu Sambata de Sus (aprox. 25Km), Manastirea Berivoi.  Vila "Premiere" este situata in comuna Recea, sat Dejani, judetul Brasov. Pozitionata la 20 km de...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 18 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Ghid de vacanță în Dejani și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Brasov la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Sunteți în căutarea unei cazări în Dejani, județul Brasov?

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Dejani, Brasov. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Găsiți toate informațiile practice de cazare în Dejani!

Fie că sunteți în căutarea unui obiectiv turistic anume sau știți foarte bine ce condiții trebuie să îndeplinească hotelul sau pensiunea perfectă pentru vacanța dumneavoastră, noi vă punem la dispoziție toate mijloacele pentru a găsi în cel mai scurt timp ceea ce căutați. Vă invităm să folosiți filtrul special Plecat.ro, modulul de calcul al distanței spre atracțiile turistice din zonă și hărțile ce vă acompaniază la tot pasul.

· Accommodation in towns near Dejani
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Dejani? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Dejani Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Dejani. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.