Accommodations in Harman, Brasov
1 guesthouses, hotels and cabins

The Country Hotel from Hărman

8 places | from 260 LEI per night

Nota 6.8 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Access to Fully equippe...
External Parking
Nonstop reception
more amenities:
Agritourism activities ...
Airport shuttle
Baggage room
Balcony
Barbeque
Biological Cuisine
External swimming pool
Fireplace
Garden
Internal Parking
Kids play center
Laundry service
Massage
Panorama, View

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Hărman, Brasov county

The Country Hotel - oferta de cazare
Address: Str. Mihai Viteazu Nr. 441
from Hărman, Brasov county

Accommodation Pensiune Harman - affordable prices and special offers

   Acesta frumosa destinaţie poate servi ca un refugiu romantic , o reuniune cu prietenii sau pur şi simplu ca un loc de relaxare maxima. Situat in imediata apropiere a Brasovului, The Country Hotel este inconjurat de minunata panorama a Muntiilor Carpati si ofera cel mai mare confort intr-o atmosfera feerica si inedita..
Price per night
starting with 260 LEI
Capacity
max. 8 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Ghid de vacanță în Harman și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Brasov la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Sunteți în căutarea unei cazări în Harman, județul Brasov?

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Harman, Brasov. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Harman!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Accommodation in towns near Harman
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Harman? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Harman Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Hărman. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.