Accommodations in Jibert, Brasov
1 guesthouses, hotels and cabins

cabana3stejari from Jibert

20 places

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
External Parking
more amenities:
Agritourism activities ...
Horse Riding
Hunting
Shower
Trekking / Hiking

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Jibert, Brasov county

Cabana3stejari - oferta de cazare
Address:
from Jibert, Brasov county

Accommodation Cabană Jibert - affordable prices and special offers

   Bine aţi venit la Pensiunea Cabana 3 Stejari ! Pensiunea Cabana 3 Stejari este situată în apropiere de localitatea Dacia, la circa 10 km de oraşul Rupea, în judeţul Braşov. Este o cabană construită din lemn, aşezată într-un peisaj specific transilvan de dealuri împădurite, în zona Podişului Hârtibaciu, unde vara găsiţi odihnă şi relaxare în umbra răcoroa...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 20 places
Restaurant of
65 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Jibert, județul Brasov: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Jibert, județul Brasov clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Căutați o soluție rapidă și accesibilă de cazare în localitatea Jibert sau în împrejurimi?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Jibert, județul Brasov și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Jibert!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Accommodation in towns near Jibert
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Jibert? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Jibert Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Jibert. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.