Casa Hille

Str. Principala Nr. 137, Sat Magura » Măgura , Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Dubla Cu Baie Proprie 80 LEI / night   4 available rooms Book now
Camere - Casa Hille
Accommodation type: Vilă

Casa Hille este situata in satul Magura, intr-un cadru natural deosebit, strajuit pe de o parte de muntii Piatra Craiului, iar de cealalta parte de muntii Bucegi. Zona ofera turistilor desfatarea rara pe care numai natura i-o poate da : liniste, aer curat, poieni cu garofite si sanziene, triluri de pasarele, arome de zmeura si fragi salbatici, poteci de munte strajuite de brazi si fagi.

Casa Hille are 4 camere duble cu baie proprie si balcon, centrala termica, living cu semineu, televizor si o bucatarie complet utilata cu sala de mese. In curte aveti la dispozitie gratar, foisor, hamace si nu in ultimul rind un peisaj de vis! Terasa ofera o vedere panoramica asupra Bucegilor, Pietrii Craiului, satelor Magura si Pestera.

In zilele senine de vara sau sub scartaitul zapezii iarna, se pot face excursii mai scurte sau mai lungi : la Pestera Liliecilor, pe Magura Mica pentru o panorama deosebita asupra Tarii Barsei, in Cheile Zarnestiului ( Prapastii ), pe creasta Pietrii Craiului, la cabana Curmatura, la Cetatea Rasnov, la Castelul Bran, in Poiana Brasov si orasul Brasov.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • German

Services and amenities

Room services and amenities
Fireplace
Sports and leisure activities
Card games
Rummy
Bathroom amenities
Personal bathroom
Agritourism
Orchard / Forest
· Despre Casa Hille pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Departe de cotidian, de galagie si aer poluat...cu totii ne dorim sa evadam uneori intr-un asemenea loc. Aerul curat, poienitele cu flori ,potecile de munte, toate ne duc cu gandul la imagini feerice,de basm. Ceea ce poate nu stiti insa, este faptul ca aceste imagini le puteti vedea aievea, la o aruncatura de bat de Brasov. Casa Hille din Magura este recomandarea noastra, asadar! Toate detaliile le aflati doar printr-un singur click pe linkul de mai sus ,iar like-ul dumneavoastra ne arata pasiunea dumneavoatra pentru turism si locurile mirifice din tara noastra. "

Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Măgura , Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Hille from Măgura , county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Hille after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!