Valea Cu Calea

Strada - Valea Cu Calea, Nr. 118 » Moieciu de Jos, Brașov » Locate on the map
 „Pensiunea de la munte unde te relaxezi“
Camere - Valea Cu Calea
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Valea Cu Calea, situata in Moeciu de jos, judetul Brasov, va invita sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi.

Situata in mijlocul naturii, pe valea cu acelasi nume, Pensiunea Valea Cu Calea este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte!

In continuare va invitam sa petreceti alaturi de noi urmatoarele momente parcurgand paginile acestui sit care, speram noi, va vor convinge de ospitalitatea si calitatea serviciilor noastre.

Construita in stil traditional specific zonei, cu aspect rustic, dar in acelasi timp dotata modern, Pensiunea Valea Cu Calea, este locul unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Pensiunea este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. Constructia a fost proiectata in exclusivitate pentru circuitul agroturistic, la parter se gasesc doua sali

Services and amenities

General Services / Common parts
Courtyard
Room services and amenities
Balcony
Central heating
Television set
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Moieciu de Jos, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Valea Cu Calea from Moieciu de Jos, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Valea Cu Calea after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!