Pensiunea Arinul

Str. Principala nr. 508 » Moieciu de Jos, Brașov » Locate on the map
Camere - Pensiunea Arinul
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Arinul este situata in partea centrala a statiunii Moieciu de Jos - Jud. Brasov, nu departe de soseaua Brasov-Pitesti, intr-o zona pitoreasca si linistita la marginea padurii, pe malul raului Turcu, cu acces facil din soseaua principala.

Oaspetii gasesc aici un camin cald si linistit, unde se pot odihni si relaxa, putandu-se bucura de drumetii in apropiere sau la obiectivele turistice din jur, cat si de gustoasele preparate culinare "ca la mama acasa".

Turistii au posibilitatea de a admira de pe terasa camerei sau a restaurantului frumoasa priveliste cu raul, padurea si colinele din jur.

Pensiunea Arinul este noua, inaugurata in ianuarie 2008, clasificata la 4 stele.

Dispune de o sala restaurant cu o capacitate de 80 locuri dotata cu TV-LCD si sistem audio profesional ce creeaza o ambianta placuta si posibilitatea unor petreceri de neuitat.

Organizam intr-un cadru aparte nunti, botezuri, zile de nastere, mese festive, team building-uri, petreceri cu foc de tabara, cu vin fiert si tuica fiarta.

Pentru a servi o masa delicioasa, in afara de foisorul din curte cu gratar, vila dispune de o bucatarie echipata cu utilaje profesionale, ce poate satisface diversele gusturi in materie de preparate culinare.

Mobilierul din lemn, dotarile interioare si finisajele de exceptie, calitatea serviciilor si a produselor naturale oferite, linistea, privelistea din jur, toate acestea pot face din seujrul dumneavoastra unul de neuitat.

Putem organiza, la cerere, prin colaboratori, plimbari cu ATV-ul, paint-ball, calarie, caruta cu cai, tras cu arcul etc.

Locatia, prin pozitia sa, faciliteaza vizitarea unor obiective pitoresti si de agrement cum ar fi: Castelul Bran, partile din Poarta (Bran) si de la Cheile Gradistei, schitul Bran, cascadele "Chisatoare", pasul Rucar-Bran si peste Dambovicioara, Plaiul Foii si cheile Zarnestiului - rezervatia Piatra Craiului, Magura Codlei, diverse trasee in muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Terasse
Room services and amenities
Central heating
Bathroom amenities
Personal bathroom
Shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Moieciu de Jos, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Pensiunea Arinul from Moieciu de Jos, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Pensiunea Arinul after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!