Pensiunea Topirceanu

Str. Moeciu De Jos, Sat Cheia, Principala, Nr. 49B » Moieciu de Jos, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Dubla 80 LEI / night breakfast
15 LEI /pers/day
5 available rooms Book now
Camere - Pensiunea Topirceanu
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Topirceanu situata in Moeciu va sta la dispozitie in tot cursul anului pentru concedii, vacante si petreceri. Personalul care deserveste pensiunea este ospitalier si va ajuta sa petreceti un sejur deosebit.

Pensiunea Topirceanu va pune la dispozitie camere cu aer rustic, dotate cu mobilier din lemn si televizor. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

Pensiunea Topirceanu dispune de locuri de parcare, un foisor relaxant, o terasa spatioasa pentru petrecerea timpului in aer liber, un gratar, loc de joaca pentru copii, toate pentru a intregii peisajul superb al zonei.

Camerele puse la dispozitia dumneavoastra ofera tot confortul necesar unui sejur relaxant:

4 camere duble cu baie proprie;, 1 apartament;, 1 camera dubla cu baie corespondenta pe culoar;, 1 camera de trei locuri cu baie corespondenta pe culoar;, 1 camera de patru locuri cu baie corespondenta pe culoar.,

De asemenea turistii au la dispozitie o bucatarie complet utilata si un living cu minibar, bucatarie si baie. La cerere se ofera pensiune completa (preparate culinare).

Services and amenities

Room services and amenities
Baby crib
Balcony
Pets allowed
TV Cable
Sports and leisure activities
Trekking / Hiking
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Moieciu de Jos, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Pensiunea Topirceanu from Moieciu de Jos, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Pensiunea Topirceanu after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!