Mistral Resort

Moieciu De Sus Str. Valea Bangaleasa Nr. 145 G » Moieciu de Sus, Brașov » Locate on the map
 „Ia atitudine la 1130 m altitudine “
Camere - Mistral Resort
Accommodation type: Hotel

Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, Mistral Resort*** Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc.

Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, hotelul ofera un peisaj incantator spre Rezervatia Naturala Bucegi. Aerul curat, natura, drumetiile, excursiile organizate cu plecare de la hotel vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare.

Mistral Resort*** Moieciu va pune la dispozitie o multitudine de servicii de calitate, fara precedent in zona Bran - Moieciu.

Toate aceste servicii de calitate sunt asigurate de catre cele mai noi tehnologii hoteliere si de catre un staff cu experienta care si-a dovedit calitatea si competitivitatea de-a lungul timpului, obtinand numeroase premii si certificari.

Toate camerele au balcoane spatioase cu privelisti de neuitat, finisaje de exceptie si dotari moderne.

Cel mai mare si mai modern centru de conferinte din Moieciu, cu o capacitate de cca 300 de persoane, este locatia ideala pentru "staff party-urile" companiei, pentru organizarea de seminarii, teambuilding-uri, sedinte cat si pentru organizarea de petreceri si evenimente private etc.

Restaurantul MISTRAL are o bucatarie de exceptie, din care nu lipsesc preparatele traditionale specifice zonei dar si preparate internationale atent selectate, astfel incat pranzul si cina oricarui oaspete al complexului sa fie o experienta de neuitat.

Disco Club Heaven - pentru noptile de distractie in compania unui DJ bun si a unui cocktail savuros !

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză

Services and amenities

General Services / Common parts
Baggage room
Room services and amenities
Iron
Television set
Bathroom amenities
Hair dryer
Technical and Business services
Computer access
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Moieciu de Sus, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Mistral Resort from Moieciu de Sus, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Mistral Resort after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!