Accommodations in Paraul Rece, Brasov
1 guesthouses, hotels and cabins

Casa Olga from Pârâul Rece

24 places | from 100 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
Nonstop reception
more amenities:
3G/4G network coverage
Airport shuttle
Barbeque
Bathtub
Card games
Chess / Backgammon
Courtyard
Garden
Hair dryer
Iron

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Pârâul Rece, Brasov county

Casa Olga - oferta de cazare
Address: Paraul Rece
from Pârâul Rece, Brasov county

Accommodation Pensiune Paraul Rece - affordable prices and special offers

   Preferi o locatie linistita in locul statiunilor montane aglomerate ? In drum spre Moeciu opreste la Paraul Rece, la Casa Olga! Salvezi o ora de mers si te bucuri de o casa inconjurata de brazi, asezata la 120m aprox din sosea. Este liniste si foarte frumos ....Aici te odihnesti sau faci drumetii. CE POTI SA FACI? Langa casa, te relaxezi cu un ceai sau vin nfiert langa soba din foisor si daca ...
Price per night
starting with 100 LEI
Capacity
max. 24 places
Restaurant of
30 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Paraul Rece, județul Brasov: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Brasov la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Cazare în Paraul Rece: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Paraul Rece, județul Brasov și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Paraul Rece!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Accommodation in towns near Paraul Rece
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Paraul Rece? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Paraul Rece Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Pârâul Rece. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.