Casa Olga

Paraul Rece » Pârâul Rece, Brașov » Locate on the map
 „Ca acasa...cu o diferenta!“
Prices today »
Camera Pentru 2 Persoane 100 LEI / night breakfast
15 LEI /pers/day
11 available rooms Book now
Camere - Casa Olga
Accommodation type: Pensiune

Preferi o locatie linistita in locul statiunilor montane aglomerate ? In drum spre Moeciu opreste la Paraul Rece, la Casa Olga! Salvezi o ora de mers si te bucuri de o casa inconjurata de brazi, asezata la 120m aprox din sosea. Este liniste si foarte frumos ....Aici te odihnesti sau faci drumetii.

CE POTI SA FACI?

Langa casa, te relaxezi cu un ceai sau vin nfiert langa soba din foisor si daca vrei ceva actiune poti sa joci soccer sau tenis de masa si de ce nu, te dai cu saniuta sau cu punga..pe derdelusul de langa casa.., Nu departe de casa te duci la ski in statiune (partia este la 1,5 km departare de casa) sau la Predeal – te ducem noi cu masina, Te plmbi ! De la noi, sunt cateva trasee in Bucegi ce pot fi practicate pe timp de vara., Cu masina ajungi in aprx. 30 min la cetatea Rasnov, castelul Bran, Brasov sau Sinaia. Mai departe, dar usor de vizitat intr-o zi, sunt: culoarul Rucar-Bran, Prejmer, Harman, chiar si Sighisoara., In zona sunt posibilitati pentru inchirierea de materiale sportive de iarna sau biciclete.,

Pensiunea noastra se distinge prin atmosfera cu care esti primit. Esti primit cu prietenie si caldura.... si astfel devii prietenul casei de la care pretuim sugestiile si sfaturile care sa aduca un plus de calitate serviciilor.

Partia de schi de la Paraul Rece este situata la aproximativ 1 km de noi iar statiunea Predeal este la 7km departare.

Sunt cateva restaurante in zona iar cele mai apropiate banci, farmacie sau supermarket sunt de gasit in Predeal sau Rasnov.

In zona sunt posibilitati pentru inchirierea de materiale sportive de iarna sau biciclete.

Cabana Trei Brazi se vede pe versantul opus de noi. La Cetatea Rasnov sau Cheile Rasnoavei ajungi cu masina in maxim 20 min. La Brasov, Bran sau Sinaia ajungi in aprox. 30 min. Mai departe, dar posibil de vizitat sunt: Harman, Prejmer, Sighisoara sau Sibiu.

Services and amenities

Room services and amenities
Panorama, View
Television set
Sports and leisure activities
Card games
Agritourism
Barbeque
Orchard / Forest
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Pârâul Rece, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Olga from Pârâul Rece, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Olga after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!