Nobillis****

Pestera, Piatra Craiului cota 1200, Brasov » Peștera, Brașov » Locate on the map
 „Pentru un munte de relaxare!“
Prices today »
Camera Dubla 345 LEI / night breakfast included 4 available rooms Book now
Camere - Nobillis****
Accommodation type: Hotel

Situat la poalele Muntilor Piatra Craiului la cota 1200 m altitudine, in localitatea Pestera, comuna Moeciu, Brasov, la limita Parcului National “Piatra Craiului”, Hotel Nobillis**** este locul ideal pentru petrecerea weekend-urilor sau a vacantelor dumneavoastra. Peisajul de vis oferit de Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului este completat armonios de arhitectura exterioara si interioara a hotelului, amenajat in stil classic, cat si de standardele si serviciile de 4 stele oferite.

Hotelul dispune in prezent de 8 camere duble si doua apartamente, toate benefiiciind de o priveliste panoramica asupra Muntilor Bucegi, cat si de dotari de 4 stele:

Restaurantul Nobillis****, situat la etajul 1 al hotelului, cu o capacitate de 46 de locuri, isi rasfata oaspetii cu un meniu elvetian (specialitati de vita, pui, peste pe piatra vulcanica incinsa, raclette, fondue de branza si fondue de carne etc.).

Arhitectura interioara a restaurantului respecta nota clasica in care este aranjat intregul hotel, fiind personalizata de inspirate picture murale. Restaurantul beneficiaza si de o generoasa terasa exterioara, acoperita, unde oaspetii hotelului pot savura, atat vara cat si iarna la caldura incalzitoarelor de terasa, specialitatile elvetiene.

Receptia hotelului se continua armonios cu un lobby generos, dotat cu fotolii confortabile, o mica biblioteca si semineu, iar din lobby se trece mai apoi in barul Nobillis****. Toate aceste spatii impresioneaza inca de la prima privire prin mobilierul, cornisele si placarile din lemn masiv de stejar, toate realizate la comanda si unicat si prin impresionantele picture murale. Barul beneficiaza la randul lui de o terasa exterioara acoperita la fel de generoasa ca cea a restaurantului.

Pentru relaxare si petrecerea timpului liber Nobillis pune la dispozitia oaspetilor sai doua saune, una clasica finlandeza si cealalta baie de aburi impreuna cu o camera de relaxare precum si un club dotat cu billiard, masa de tenis si loc de joaca pentru copii.

Spatiul clubului, de cca. 100 m2, poate fi amenajat si ca si sala de conferinte.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Cloth ironing service
Room services and amenities
Balcony
Sports and leisure activities
Tennis table (ping-pong)
Relaxation activites
Spa
Others services and amenities
Team building activities
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Peștera, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Nobillis**** from Peștera, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Nobillis**** after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!