PESTERA

Principala 183a » Peștera, Brașov » Locate on the map
Camere - PESTERA
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Pestera este destinata unui singur grup de persoane,astfel poate fi inchiriata doar integral,avind capacitatea de 10 persoane distribuite in 5 dormitoare.Pensiunea Pestera este situata in satul Pestera(1000 m altitudine) in judetul Brasov, pe culuarul Rucar-Bran, la 10 km distanta de Castelul Bran.

Satul Pestera face parte din Parcului National Piatra Craiului si este un veritabil satuc romanesc de munte. Va invitam sa veniti in grup de 10 persoane,prieteni sau familie,sa va petreceti week-endurile,concediile sau diferite aniversari departe de galagia oraselor.

Va punem la dispozitie nu doar pensiunea noastra ci si cei 4.500 mp de curte care o incojoara,astfel veti avea un maxim de intimitate, nefiind obligati sa suportati prezenta si galagia altor persoane.

Pensiunea este dispusa pe 2 nivele-la etaj 5 camere cu 2 paturi fiecare,2 bai, 2 balcoane;-la parter:living 100 mp,tv,dvd,şemineu, bucătărie complet echipată ,baie de servici, balcon,terasa cu gazon si foisor cu loc amenajat pentru gratar, mini teren de sport,loc de joaca pentru copii, parcare proprie,centrala termica. Ca agrement, va putem oferi paintball, echitatie,plimbari cu sania sau caruta,inchirieri atv-uri

Pensiunea se inchiriaza doar in totalitate,maxim 10 persoane adulte(COPIII PINA LA 14 ANI AU GRATUITATE) si pentru minim 2 zile.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Nonstop reception
Pavilion Garden
Sports and leisure activities
Monopoly / Board games
Trekking / Hiking
Bathroom amenities
Shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Peștera, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for PESTERA from Peștera, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about PESTERA after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!