Acasa la Dracula

Str. Poiana lui Stechil Nr. 22 » Poiana Brașov, Brașov » Locate on the map
Camere - Acasa la Dracula
Accommodation type: Hotel

Va invitam într-una dintre cele mai frumoase statiuni montane ale României. Se poate afirma cu certitudine ca turistii care au vizitat statiunea Poiana Brasov au petrecut clipe deosebite.

Potentialul sau turistic aduce statiunii un binemeritat renume, si anume Poiana Soarelui, mai ales datorita amplasarii într-un cadru natural deosebit si climatului favorabil turismului în orice perioada a anului, fiecare anotimp având o încarcatura specifica.

Unul din cele mai elegante, comfortabile si stilate locatii din statiune, construit în 2005 în Poiana Brasov ca un hotel DeLuxe, poarta denumirea de “Acasa La Dracula”, având o nota special diferita fata de ansamblul de hoteluri si restaurante din Poiana Brasov.

Acesta reprezinta o constructie cu un puternic specific local, legata de legenda “Dracula”, un punct de atractie pentru mii de turisti, unde acestia vor intra într-o atmosfera de epoca. Combinând standardele înalte ale serviciilor oferite cu permanenta atentie la detalii, veti descoperi un confort luxos, o bucatarie delicioasa, facilitati moderne ale celor 18 camere de oaspeti.

Daca în alte hoteluri, camerele sunt doar un loc pentru odihna, va anuntam ca dormitoarele noastre ofera mult mai mult. Linistit si retras, departe de aglomeratia orasului, Hotelul "Acasa La Dracula" este locul ideal unde te poti reculege si unde poti dormi linistit, stiind ca totul este sub control. In plus, special prezentam Restaurantul “Castel” si Restaurantul “Anastasia”.

Elegant, Intim, Încântator, Delicios sunt cuvintele care descriu restaurantele noastre. Savoarea unica a bucatariei internationale dar si a celei traditionale romanesti o descoperiti în cadrul restaurantelor noastre. Arhitectura, dotarile si facilitatile le confera restaurantelor un aer de originalitate si intimitate

Pentru o pauza bine meritata, va invitam în centrul Spa al hotelului, situat in demisolul hotelului. Patrundeti într-o lume moderna si benefica, un spatiu de relaxare si înfrumusetare revolutionar care va transforma sejurul dvs într-o reverie. Centrul Spa al Hotelului Acasa La Dracula este o combinatie între aparatele ultra-moderne, produsele cosmetice de lux si personalul specializat. Barul de zi, sala de conferinte multifunctionala “Sighisoara” echipata cu aparatura de ultima generatie, parcare securizata, asigura o ambianta placuta agreata de turisti.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Internet
Room services and amenities
Central heating
Minibar
Smoke detectors
Others services and amenities
Party/ Ball room
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Poiana Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Acasa la Dracula from Poiana Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Acasa la Dracula after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!