Royal

Str. Poiana Lui Neagoe Fn, Loc. Poiana Braşov, Cp 500001 » Poiana Brașov, Brașov » Locate on the map
Camere - Royal
Accommodation type: Hotel

Amplasat in mijlocul tarii, intr-o mica oaza din imparatia muntilor, Hotel Royal din Poiana Brasov este locul ideal pentru a petrece cateva zile in scopul relaxarii, organizarii de evenimente sau pur si simplu pentru a evada.

Indiferent daca este vorba de conferinte, traininguri, seminarii, prezentari, lansari de produse, nunti sau petreceri, echipa Hotel Royal va sta la dispozitie cu o sala de conferinta de ultima generatie si cu un personal bine pregatit, logistica necesara si o gama variata de meniuri, venind astfel in intampinarea tuturor gusturilor si cerintelor clientilor.

Hotel Royal pune la dispozitia clientilor o sala festiva moderna din toate punctele de vedere, ideala pentru organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, petreceri ). Sala festiva are o capacitate maxima de 150 de locuri,spatiu special pentru muzicanti,ring generos de dans iar restaurantul dispune de bucatari proprii cu o vasta experienta in domeniu, Restaurantul va ofera o priveliste minunata asupra Poienii Brasov deoarece este construit la inaltime, la fel ca si standardele dupa care ne ghidam...

In incinta salii de conferinte, a receptiei si a terasei dispuneti de acces wireless. Pentru mai multe informatii puteti contacta receptia.

Conditiile de cazare deosebite oferite turistilor de catre hotelul nostru la care se adauga facilitatile si utilitatile deosebite, reprezinta avantajele fata de alte locatii de acest gen.

Services and amenities

General Services / Common parts
External Parking
Room services and amenities
Balcony
Safe
Sports and leisure activities
Chess / Backgammon
Bathroom amenities
Multi-jet shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Poiana Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Royal from Poiana Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Royal after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!