Vila Anca

Str. Fantanita Calugarului Nr. 2 » Poiana Brașov, Brașov » Locate on the map
 „Calitate, servicii, seriozitate!“
Prices today »
Integral 400 LEI / night   4 available rooms Book now
Camere - Vila Anca
Accommodation type: Vilă

Vila Anca este situata in centrul statiunii Poiana Brasov, vis-à-vis de complexul Favorit. Constructie noua si moderna, situata intr-o zona linistita si cu mult soare, are o vedere superba spre muntele Postavarul si partia Bradul.

Curtea generoasa si imprejmuita, prevazuta cu porti actionate electric, dispune de locuri de parcare, foisor cu mobilier de gradina si grill. Cu un living spatios si bucatarie deschisa, vila "Anca" mai are la parter o terasa cu vedere spre curte si un wc de serviciu.

La etaj sunt dispuse 3 dormitoare cu pat matrimonial, o baie cu jacuzzi si una cu cabina de dus. In mansarda, se afla un pat matrimonial si un spatiu generos pentru joaca copiilor.

Rezervarea devine ferma dupa achitarea unui avans de 30% din valoarea cazarii, iar diferenta la sosirea in vila.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • German • Spaniolă • Italian • Maghiară

Services and amenities

General Services / Common parts
Terasse
Sports and leisure activities
Beach nearby
Bike rental
Chess / Backgammon
Agritourism
Horse Riding
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Poiana Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Vila Anca from Poiana Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Vila Anca after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!