Cabana Garbova

Muntii Baiului, Masivul Clabucetul Taurului » Predeal, Brașov » Locate on the map
Camere - Cabana Garbova
Accommodation type: Cabană

Cabana Garbova este situata in Localitatea Predeal, jud. Brasov, in Muntii Baiului, Masivul Clabucetul Taurului, la o altitudine de 1350m. De aici se pot vedea Muntii Bucegi in deplina lor frumusete, cu Crucea de pe Caraiman, Coltii Morarului, Vf. Clabucetul Taurului de unde se poate vedea Valea Prahovei pana la Sinaia, iar in zilele senine se pot vedea chiar si Muntii Fagaras. Cabana Garbova dispune de:

16 camere a cate doua locuri, cu baie proprie, apa rece si calda non stop, TV si frigider., un restaurant cu 90 de locuri la mese unde se pot servi mancaruri traditionale romanesti.,

Pe perioada iernii se pun la dispozitia turistilor sanii GRATUIT si se organizeaza scoala de ski, echipament de ski, jocuri de rummy, sah, table.

Pentru a ajunge la cabana turistii au posibilitatea de a alege între o plimbare pe potecile montane, urmand triunghiul albastru si o plimbare cu telefericul pana la Clabucet Plecare. De la statia Clabucet-Plecare, coboram timp de 15 minute pentru a ajunge la Cabana Garbova, strabatand poiana de la sud de fostul hotel, poteca avand panta mica. Dupa cateva minute, coborasul se accentueaza, pasunea se îngusteaza, aparand ca un culoar în mijlocul padurii de conifere. Trecem de o colina, dupa care urmeaza doua povarnisuri separate de o panta mai lina. Pe ultima sectiune dinainte de cabana se vad din nou varfurile Cazacu si Clabucetul Taurului, iar în dreapta panorama Bucegilor (sectorul Costila-Bucsoiu).

Services and amenities

General Services / Common parts
Restaurant
Room services and amenities
Central heating
Television set
Others services and amenities
Traditional / Regional food
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Predeal, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Cabana Garbova from Predeal, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Cabana Garbova after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!