Hotel Draga Maria

Str. Valea Rasnoavei Nr. 49 C, Predeal » Predeal, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Dubla Fara Balcon 150 LEI / night breakfast
20 LEI /pers/day
  Book now
Camere - Hotel Draga Maria
Accommodation type: Cabană

Hotelul Draga Maria este situat în statiunea Predeal, la circa 4km de centrul orasului, si 3km de pârtia de ski Clabucet. Ne gasiti pe drumul care leaga Drumul National 1 de Pârâul Rece, la cota 1060m, într-o zona linistita si curata. Hotelul se afla pozitionat în apropierea celor cinci masive muntoase din regiunea Valea Prahovei (Postavarul, Piatra Mare, Bucegi, Baiului si Fetifoi).

Misiunea noastra este sa va facem viata cât mai usoara, iar vacantele cât mai placute cu putinta. Daca clientii nostri sunt multumiti, si noi suntem multumiti. Serviciile oferite au în vedere nevoile turistilor, pentru ca Hotelul Draga Maria îsi propune in permanenta sa asigure un pret corect în raport cu facilitatile oferite. Indiferent daca doriti sa va petreceti un sfârsit de saptamâna departe de zgomotul oraselor mari, sa sarbatoriti o ocazie mai speciala, sau pur si simplu sa petreceti cu familia sau prietenii într-un mediu curat, aflat în mijlocul naturii, noi va stam la dispozitie cu seriozitate, amabilitate si preturi competitive.

Hotelul dispune de 10 camere – dintre care 7 sunt camere duble cu pat matrimonial, iar 3 sunt apartamente cu doua camere – si un restaurant. Restaurantul este de tip bufet si serveste la cerere preparate românesti sau preparate din bucataria internationala. Oferim, de asemenea, locuri de joaca pentru copii (interior si exterior) cu supraveghere video pentru un plus de siguranta. La hotel veti gasi, de asemenea, o gradina îngrijita si un sistem de iluminare exterioara ultra-modern. Special pentru turistii iubitori de distractii, punem la dispozitie si un sistem de karaoke foarte performant.

Hotelul Draga Maria accepta plata cu cardul (Visa si Mastercard) si tichete de vacanta sau tichete cadou.
Copiii de pâna la 3 ani benficiaza de gratuitate la mic dejun.
Copiii cu vârsta cuprinsa între 3 si 12 ani beneficiaza de tarif redus cu 50% la mic dejun.
Nu sunt acceptate animale de companie.
Toate preturile afisate pe includ TVA.

Va multumim si va asteptam la Hotelul Draga Maria.
www.dragamaria.ro

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Internet
Room services and amenities
Room-service
Television set
Sports and leisure activities
Card games
Rummy
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Predeal, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Draga Maria from Predeal, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Draga Maria after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!