Pensiunea Speranţa

Predeal, 1,5 km de centru, pe drumul catre cabana Trei Brazi » Predeal, Brașov » Locate on the map
Camere - Pensiunea Speranţa
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Speranta este situata la cota 1220m (1,5km abatere de la DN1 pe drumul care duce spre Cabana Trei Brazi in mijlocul unui decor natural de o deosebita frumusete.

Fiecare camera beneficiaza de pat dublu/pat matrimonial, baie proprie, Tv, frigider, minibar,uscator de par, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless Apartamentele beneficiaza de pat matrimonial, baie cu hidromasaj, Tv,dvd, frigider, minibar,uscator de par, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless.

Incalzirea si apa calda este asigurata de centrala termica proprie.

Parterul vilei este ocupat de un restaurant cu specific romanesc care ofera un numar de 40 de locuri si intimitate intr-o ambianta deosebita la care se adauga calitatea produselor oferite.

In plus, de la inceputul anului 2007, pensiunea Speranta beneficiaza de o noua aripa cu un restaurant de 100 de locuri de masa, amenajat cu decoratiuni ambientale florale, format din separeuri amplasate in trepte.

Foreign languages spoken by the staff » English • Italian

Services and amenities

Room services and amenities
Central heating
Panorama, View
Bathroom amenities
Hair dryer
Shower
Agritourism
Barbeque
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Predeal, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Pensiunea Speranţa from Predeal, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Pensiunea Speranţa after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!