PENSIUNEA OFICIAL

PREJMER DN 10 » Prejmer, Brașov » Locate on the map
Camere - PENSIUNEA OFICIAL
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Oficial este confortabila pentru cerinte înalte (3 stele) si are 10 camere de oaspeti.

Din dotarea standard a camerelor face parte o baie proprie si un televizor cu conexiune prin cablu.

De asemenea, primiti acces la internet wireless gratuit în camera dumneavoastra si în zona publica a hotelului (WLAN). Personalul prietenos de la receptie este aici pentru dumneavoastra 24 h iar room-service-ul va îndeplineste cu placere orice dorinta.

În cazul în care doriti în plus un balcon, va rugam sa specificati acest lucru în momentul rezervarii camerei.

Pensiunea Oficial dispune de camere pentru nefumatori (va rugam sa specificati în momentul rezervarii daca doriti o camera pentru fumatori).

Camerele dispun de un televizor cu conexiune prin cablu. La pensiune se gasesc locuri de parcare proprii gratuite in curte interioara.

Restaurantul Pensiunii Oficial ofera cele mai variate delicatese, iar barul va aseapta cu bauturi racoritoare 24 h.

Faceti-va un bine: puteti sa va relaxati total la un masaj în cadrul pensiunii in urma unei programari. Vara va asteapta o terasa din lemn incantatoare in curtea interioata, imprejmuita cu multe flori si verdeata; aici se pot servi de la 07.30 pana la ora 21.30 preparate culinare din bucataria proprie, iar din barul Pensiunii Oficial pana la ora 24.00 puteti savura diverse bauturi alcoolice si racoritoare.

Services and amenities

General Services / Common parts
Nonstop reception
Restaurant
Room services and amenities
Room-service
Bathroom amenities
Personal bathroom
Shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Prejmer, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for PENSIUNEA OFICIAL from Prejmer, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about PENSIUNEA OFICIAL after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!