Violeta

Uzinei nr. 836 » Prejmer, Brașov » Locate on the map
Camere - Violeta
Accommodation type: Pensiune

La numai 15 km de orasul Brasov, intr-o ambianta relaxanta si placuta, va asteapta confortul si ospitalitatea Pensiunii Violeta care va ofera cazare la cele mai avantajose preturi, in conditii excelente.

Datorita amplasarii sale, a paraului din spatele gradinii si a laculului din curte, Pensiunea Violeta este locul ideal pentru persoanele care doresc sa se odihneasca, sa iasa din monotonie, sa se distreze alaturi de cei dragi, dar si pentu persoanele care au nevoie de un loc linistit pentru a tine diverse training-uri, conferinte sau team-building-uri.

Va oferim posibilitatea de a servi pastrav la gratar (poate prins chiar de catre dumneavostra la pastravaria aflata in apropiere), sau de a va juca tenis de camp pe terenul de tenis amplasat la cativa zeci de metri de pensiune.

Pensiunea Violeta organizeaza petreceri private, mese festive sau zile onomastice, avand o capacitate de 20 de locuri de cazare repartizate in 4 camere duble si 2 camere triple (a cate 6 locuri), toate dotate modern.

Va asteptam sa va convingeti singuri de calitatea serviciilor oferite si va garantam ca nu veti regreta !

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

Room services and amenities
Central heating
Iron
Refrigerator
Sports and leisure activities
Chess / Backgammon
Agritourism
Barbeque
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Prejmer, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Violeta from Prejmer, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Violeta after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!