Cabana Din Groapa Frumoasa

Rasnov Valea Glajeriei » Râșnov, Brașov » Locate on the map
 „Daca vrei sa ai parte de linistie si o relaxare totala te asteptam la cabana din groapa frumoasa cabana este situata la 3 km distanta de orasul rasnov,pe valea glajeriei intr-o poiana mirifica numita groapa frumoasa.de aici poti admira superb m-tii bucegii“
Prices today »
Cabana Integral 800 LEI / night breakfast included 7 available rooms Book now
Camere - Cabana Din Groapa Frumoasa
Accommodation type: Cabană

Daca vrei sa ai parte de linistie si o relaxare totala te asteptam la Cabana Din Groapa Frumoasa Cabana este situata la 3 km distanta de orasul Rasnov,pe Valea Glajeriei intr-o poiana mirifica numita "Groapa Frumoasa".

De aici poti admira superb M-tii Bucegii si Piatra Craiului. Aici uitii de vecini si de toate esti numai tu si natura care te inconjoara! Cabana dispune de 7 camere decorate cu bun gust in stil rustic echivalentul a 16 locuri,5 grupuri sanitare, living generos cu loc de luat masa si spatiu de relaxare cu plasma Tv, bucatarie complet utilata, terasa,foisor,grill,iaz cu peste,spatiu de joaca pentru copii,parcare.

De aici puteti ajunge cu usurinta la Cetatea Rasnov(3km),Castelu Bran(10km),Poiana Brasov(15km), Centrul olimpic de sarituri cu schiurile Valea Carbunarii.

Services and amenities

Room services and amenities
DVD-player
Non-smoking rooms
Sports and leisure activities
Rummy
Bathroom amenities
Shower
Agritourism
Camp fire
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Râșnov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Cabana Din Groapa Frumoasa from Râșnov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Cabana Din Groapa Frumoasa after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!