Casa Rasnoveana

Loc. Rasnov,str. Teiului, Nr. 50 » Râșnov, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Tripla 110 LEI / night breakfast
20 LEI /pers/day
1 available rooms Book now
Camere - Casa Rasnoveana
Accommodation type: Pensiune

Clasificata la 3 stele, Pensiunea Casa Rasnoveana este locul unde intotdeauna veti fi intampinati cu ospitalitate de catre gazde si in care veti gasi ambianta unei case primitoare, autentica rasnoveana.

Aceasta este situata la baza dealului pe care se afla Cetatea Rasnov, la aproximativ 800 m de centrul si 100 m de parcul orasului, intr-o zona curata si linistita, cunoscuta sub numele de PROMENADA.

Casa este imprejmuita de un decor pitoresc si ofera o priveliste superba spre Cetatea Rasnov.

In cadrul pensiuni se poate servii doar micul dejun.Incepand cu data de 20.04.2014 am deschis la 200 m de pensiune in Promenada Sisi ( una dintre cele mai frumoase zone ale Statiunii Turistice Rasnov ), un restaurant cu 70 locuri, care are in interior si in exterior un locuri de joaca pentru copii. Oaspetii Pensiunii Casa Rasnoveana beneficiaza de un discount de 10 % la serviciile de masa si acces in locul de joaca pentru copii gratuit.

Administratia pensiunii va pune la dipozitie:

6 camere: 5 duble si o tripla, toate cu bai propri (13 locuri de cazare ), Salon destinat petrecerii timpului liber, in care turisti pot juca biliard, dart, table, sah, rumy, carti, etc, Loc de joaca pentru copii, Terasa acoperita, Grill si rotisor, Parcare interioara pentru 6 autoturisme, Inchiriere biciclete, Masa de tenis, In cadrul pensiuni se poate servii micul dejun.,

Este locul despre care va veti aminti cu deosebita placere si in care cu siguranta veti dori sa reveniti !

.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

Room services and amenities
Central heating
TV Cable
Others services and amenities
Traditional / Regional food
Technical and Business services
Vodafone Network coverage
Zapp Network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Râșnov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Rasnoveana from Râșnov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Rasnoveana after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!