Complex Turistic Hanul Muresenilor

Valea Larga, 57, Sacele » Săcele , Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Single 190 LEI / night breakfast included 3 available rooms Book now
Camere - Complex Turistic Hanul Muresenilor
Accommodation type: Complex Turistic

Situat in orasul Sacele la doar 6km de Brasov, intr-un cadru natural mirific, avand in apropiere Biserici Romane, Ortodoxe si Catolice foarte vechi si fiind inconjurat de paduri generoase de conifere, Complexul Hanul Muresenilor ofera un standard ridicat de cazare si multe posibilitati de divertisment. Hotelul dispune de 12 camere duble matrimoniale cu paturi generoase king size , 12 camere twin,6 camere junior suite,3 camere single si 4 camere duble executive- penthouse avand un total de 71 locuri de cazare si posibilitatea suplimentarii cu paturi pliante hoteliere pana la 80 locuri de cazare.

Restaurantul Hanul Muresenilor cu o capacitate de 250 de locuri, construit in stil traditional romanesc va satisface cu siguranta cele mai diversificate gusturi oferind un vast meniu traditional si international. Gradina de vara cu o capacitate de 300 locuri, va ofera alternativa organizarii nuntilor de vis in aer liber iar saloane private cu semineu si arhitectura rustica va stau la dispozitie pentru botezuri, petreceri aniversare si alte evenimente sociale.

Va puteti bucura de terase generoase amenajate cu fantani arteziene si o larga diversitate de flori pe timpul verii, putand beneficia de o atmosfera de neuitat alaturi de taraful de muzica populara al hanului. Piscina interioara a hotelului cu acces spre jacuzzi-urile exterioare si terasa de plaja va ofera posibilitatea de relaxare si de reincarcare cu energie intr-o viata cotidiana foarte solicitanta.

O excelenta alegere pentru sejururi personale sau de afaceri, Complexul Hanul Muresenilor poate oferii logistica necesara desfasurarii intalnirilor corporate pentru sesiuni de conferinte sau teambuilding dar in acelasi timp datorita pozitionarii sale in mijlocul naturii poate oferii o larga varietate de divertisment si turistilor individuali, trasee mountainbike, plimbari in aer liber, orientare turistica, off road, paintball si multe altele.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Access for disabled persons
Pavilion Garden
Restaurant
Room services and amenities
Smoking rooms
Television set
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Săcele , Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Complex Turistic Hanul Muresenilor from Săcele , county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Complex Turistic Hanul Muresenilor after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!