Valea Argintilor

Str Simonului Nr. 212 » Șimon, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Dubla 68 LEI / night breakfast included 14 available rooms Book now
Camere - Valea Argintilor
Accommodation type: Pensiune

Peisaj sublim, obiceiurile tradiţionale autentic pastrate, ape minerale captate la Pensiunea Valea Argintilor situată în satul Şimon, la doar 5km de Castelul Bran.

Valea Argintilor, pensiunea agroturistica de patru margarete, este o mandrete de vila decorata in stil rustic, inspirat din viaţa tradiţională a oierilor ardeleni. Astfel se incadreaza perfect in atmosfera pitoreasca a vaii satului Simon, un sat de oieri care, pare-se, isi alinta mioarele cu apelativul "arginti". ste ceea ce am putea numi arhitectura ambientala.

De aici si numele pensiunii, ale carei bucate, preparate traditionale indeosebi, iti lasa gura apa doar la simpla pronuntare a unor denumiri cum ar fi, de exemplu, bulz de mamaliga cu sortimente de branzeturi proaspete... Mmm... suna bine, nu?!

Si nu stiu cum se face - probabil competitia pentru imagine, intre vai impadurite si dealuri cu verdeata, e acerba -, insa cert e ca, de fiecare data, aparatul foto mi-e neincapator pentru toate peisajele, starile de spirit si momentele zilei pe care as vrea sa le imortalizez.

Dar nici gand ca distractia sa fie pe sfarsite, din contra ! Ne asteptau vreo doua ore de tras cu arcul la tinta, apoi un foc de tabara de toata frumusetea, cu taraf de lautari si chiuituri vesele, o cina imbelsugata intr-o atmosfera rustica si cateva ore bune de dansdin plin.

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Room services and amenities
Access to Fully equipped kitchen
Television set
Relaxation activites
Jacuzzi - platit
Sauna - platit
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Șimon, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Valea Argintilor from Șimon, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Valea Argintilor after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!