Motel Timișul De Jos

Dn1 Km 155, Timisul De Jos, Brasov » Timișul de Jos, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Single 130 LEI / night breakfast included   Book now
Camere - Motel Timișul De Jos
Accommodation type: Motel

Motelul Timişul de jos: o atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate; totodata avand in vedere faptul ca este situat in apropierea orasului Brasov, mai exact la 10 minute, poate gazdui oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, dar si pe cei aflati in tranzit.

Camere la Motelul Timişul de jos: va punem la dispozitie 30 de camere largi si spatioase. Camerele sunt dotate cu cabine de dus, telefon, televizor.

Facilitati: motel Timisul de Jos pune la dispozitia clientilor cazati: internet , restaurant deschis pana la ultimul client, o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, parcare gratuita, zona verde special amenajata pentru gratare pe timpul verii. Sala de conferinte este dotata cu videoproiector si flipchart.

Mancarea se pregateste dupa retete romanesti si internationale cu un raport calitate/pret atractiv pentru clienti.

Foreign languages spoken by the staff » English • German

Services and amenities

General Services / Common parts
Garden
Nonstop reception
Room services and amenities
Panorama, View
Refrigerator
Sports and leisure activities
Trekking / Hiking
· Despre Motel Timișul De Jos pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "O atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate; totodata avand in vedere faptul ca este situat in apropierea orasului Brasov, mai exact la 10 minute, poate gazdui oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, dar si pe cei aflati in tranzit. De toate aceste facilitati puteti beneficia doar la Motelul Timisul de Jos, aflat in Brasov. Un click pentru a afla toate detaliile despre cazare si un like pentru a ne arata interesul dumneavoastra :)"

Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Timișul de Jos, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Motel Timișul De Jos from Timișul de Jos, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Motel Timișul De Jos after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!