Accommodations in Tohanu Nou, Brasov
1 guesthouses, hotels and cabins

Cristal from Tohanu Nou

29 places | from 150 LEI per night

Nota 7.1 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
External Parking
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
ATV rental
Barbeque
Camp fire
Conference room
Football / soccer field
Garden
Minibar
Multi-jet shower
Panorama, View
Payment by card
Romanian folklore band
Team building activities
Television set
Tennis field

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Tohanu Nou, Brasov county

Cristal - oferta de cazare
Address: Strada Branului, Nr. 125
from Tohanu Nou, Brasov county

Accommodation Pensiune Tohanu Nou - affordable prices and special offers

   Pensiunea Cristal situata in Bran va sta la dispozitie in tot cursul anului pentru concedii, vacante, dar si intalniri de afaceri, conferinte si traininguri. Cazarea se face in camere spatioase dotate cu mobilier din lemn, televizor si minibar. Fiecare camera are baie proprie dotata cu cabina de dus. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie. Pensiunea Cristal are si o parc...
Price per night
starting with 150 LEI
Capacity
max. 29 places
Restaurant of
250 places
Plecat.ro rating
7.1 / 10
Change the page →
1 

Cele mai interesante si echitabile oferte de cazare din Tohanu Nou si din împrejurimi.

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Brasov la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Cazare în Tohanu Nou: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

O largă varietate de oferte de cazare în Tohanu Nou, județul Brasov sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Găsiți toate informațiile practice de cazare în Tohanu Nou!

Vă doriți o baie proprie și încălzire centrală? Selectați-vă preferințele în câteva click-uri și veți obține o listă adaptată și pertinentă. Plecat.ro vă ajută să vă planificați sejurul fără nici un fel de stres sau costuri suplimentare! Vă mai punem la dispoziție o hartă ajutătoare precum și distanțele până la cele mai importante atracții turistice din zonă.

· Accommodation in towns near Tohanu Nou
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Tohanu Nou? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Tohanu Nou Rating: 7.2 out of 10 based on 71 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Tohanu Nou. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.