Accommodations in Vistisoara, Brasov
1 guesthouses, hotels and cabins

Gia from Viștișoara

12 places

Nota 6.8 / 10
· Services, activities, amenities
Access to Fully equippe...
Refrigerator
more amenities:
Barbeque
Card games
Hair dryer
Iron
Monopoly / Board games
Panorama, View
Rummy
Shower
Ski slope
TV Cable
Television set
Terasse
Terracotta heater

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Viștișoara, Brasov county

Gia - oferta de cazare
Address:
from Viștișoara, Brasov county

Accommodation Cabană Vistisoara - affordable prices and special offers

   Cabana Gia este situata la poalele Muntilor Fagaras, la 3 km de Manastirea Sambata de Sus, in zona Vistisoara. Cabana Gia dispune de 3 camere cu pat dublu si o camera cu 2 paturi duble, living, bucatarie si baie. Alte utilitati: frigider, aragaz, filtru de cafea, televizor cu Digi tv, caldura si apa calda. Afara, loc de gratar si disc, terasa si balansoar.
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 12 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Ghid de vacanță în Vistisoara și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Accesând gratuit ghidul turistic Plecat.ro, veți găsi informații turistice utile și oferte de cazare atractive în localitatea Vistisoara sau în localitățile învecinate din județul Brasov.

Prețuri și Oferte Speciale în Vistisoara puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Vistisoara, Brasov. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Vistisoara!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Accommodation in towns near Vistisoara
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Vistisoara? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Vistisoara Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Brașov. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Viștișoara. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.