Hotel Cismigiu

Bd. Regina Elisabeta 38 » București, Romania » Locate on the map
Camere - Hotel Cismigiu
Accommodation type: Hotel

Situat in centrul Bucurestiului si de curand reconstruit, Hotel Cismigiu are un secol vechime si un milion de povesti de spus - iar acum e gata sa inceapa o noua etapa din lunga sa istorie. Pentru o ambianta fantastica, designul sau imbina mostenirea cu noutatea, arhitectura Art Nouveau cu stilul contemporan.

Elegant si chic in stil retro, hotelul se afla la doar 3 minute de mers de celebrele cafenele si terase din Centrul Vechi si la 20 de minute cu taxiul de Aeroportul International Otopeni. Descopera joie de vivre alegand una dintre cele 60 de camere si apartamente complet utilate si decorate modern, pentru a oferi maximum de confort si relaxare!

Hotelul gazduieste faimoasa berarieGambrinus, un restaurant cu terasa exterioara la ultimul etaj, un centru de afaceri pentru intalniri de business , seminarii si training-uri la etajul 1 si o parcare subterana. Puteti lua pulsul cultural al orasului in Centrul Vechi, dar Hotel Cismigiu este un reper in sine, acum fiind si gazda Institutului Cultural Spaniol Cervantes. Viva la historia!

Toate serviciile oferite de Hotel Cismigiu respecta regulile unui comportament eco-responsabil!

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Spaniolă • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Access for disabled persons
Cloth ironing service - platit
Internal Parking
Nonstop reception
Room services and amenities
Safe
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit București, București county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Cismigiu from București, county București, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Cismigiu after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!