Funnytime

Calea Vitan,nr.275,sector 3, Bucuresti » București, Romania » Locate on the map
Camere - Funnytime
Accommodation type: Hotel

Din ianuarie 2008 va invitam sa beneficiati de eleganta si confortul unui nou hotel, deschis pe Calea Vitan nr.275.

Funnytime HOTEL*** este amplasat la 10 minute distanta de Piata Unirii- Kilometrul 0 si la 50 de metri de Hipermarketul REAL. In apropierea hotelului se mai afla parcul Tineretului, spitalul Vitan Barzesti ( Spitalul Sf Ioan ),sedii de banci si complexe comerciale.

Hotelul este situate la 25 de min de aeroportul Henry Coanda si la 20 de minute de Gara de Nord.

La 5 min de hotel se afla centrul Comercial Mall Vitan,unde va puteti relaxa la shopping, intr-o cafenea sau restaurant, fie vizionand un film.

Totodata in apropiere se afla Rin Grand Hotel si cel mai mare centru comercial din Romania - SUN Plaza

Funnytime HOTEL*** cu o suprafata totala de 1150 mp construiti, structurat pe 3 niveluri, va ofera o gama variata de servicii pentru calatoriile Dumneavoastra de afaceri, cat si pentru organizarea de evenimente (nunti, petreceri private).

Hotelul mai dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de pana la 150 de locuri,oferind dotari tehnice moderne si complete, propice tuturor tipurilor de activitati: intalniri de afaceri, pregatiri profesionale etc. Spatiul de intalnire al clientilor, situate la etajul unu, este dotat cu computer cu acces nelimitat la internet.

La Funnytime HOTEL*** beneficiati de:

17 camere duble;, 1 garsoniera;, Restaurant International,

Restaurantul va asteapta intr-o atmosfera intima si eleganta, sa savurati mancaruri originale, condimentate cu pasiune si talent culinar.

Serviciile suplimentare ce vin in intampinarea nevoilor turistilor cazati la Funnytime HOTEL sunt: parcarea de 20 de locuri rezervate , linie telefonica internationala, seif, access internet in camera, televiziune prin cablu, minibar, aer conditionat, servicii ce fac sederea turistilor cat mai placuta si relaxanta.

Totodata pentru relaxarea clientilor, asiguram si serviciul de masaj cu aparate speciale si personal calificat.

Services and amenities

Room services and amenities
Air conditioning
Minibar
Phone
Television set
Others services and amenities
Party/ Ball room
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit București, București county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Funnytime from București, county București, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Funnytime after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!