Hotel Dan

B-dul Dacia, nr. 125, sector 2 » București, Romania » Locate on the map
Prices today »
Camera Single 244 LEI / night breakfast included 2 available rooms Book now
Camere - Hotel Dan
Accommodation type: Hotel

Prezentandu-se drept una dintre cele mai atractive oferte de pe piata de turism de afaceri si turism de placere, Hotel Dan atinge maximul de confort si raport calitate-pret din categoria de 3 stele din Bucuresti.

Amenajat modern, dar oferind o atmosfera clasica si intima, Hotel Dan este locul unde oaspetii vin si revin cu placere!

Pozitionat central, pe B-dul. Dacia, 125 hotelul ofera acces rapid in toate punctele si zonele importante ale orasului:

- O plimbare scurta de 10 minute, va va duce in centrul istoric al Bucurestiului, una din cele mai importante artere comerciale ale orasului., - La doar 10 minute de mers pe jos se afla centrul orasului: Piata Romana, Calea Victoriei pe care se afla situata cladirea Ateneului Roman , edificiu simbol si templu al artei si culturii nationale”, iar la 5 minute distanta de Ateneul Roman se afla Muzeul National de Arta.,

Hotel Dan are de asemenea o pozitionare avantajoasa fata de Gara de Nord (doar 10 minute distanta) si fata de aeroporturile internationale: , Aurel Vlaicu'' (Baneasa-15 minute distanta) si , Henri Coanda'' (Otopeni-25 minute distanta).

Dupa 7 ani de experienta, recunoscand feedback-ul clientilor, cu un angajament fata de inovatie si imbunatatirea continua a facilitatilor si serviciilor , suntem incantati sa va informam cu privire la activitatile de renovare si remodernizare pe perioada lunii august 2011.

Oaspetii hotelului se pot bucura acum de cele 15 camere noi, mari si spatioase, ( 7 camere cu pat dublu matrimonial, 7 camere , twin'' cu 2 paturi separate si un studio cu terasa ) remodelate cu tapet, mocheta noua atat in camere cat si in holulul hotelului si dotate cu: baie proprie cu cada si dus, LCD cu cablu TV, lenjerie, prosoape si halate de baie noi, facilitati de preparare a cafelei si a ceaiului, care sunt oferite din partea casei, aer conditionat, linie telefonica internationala, mini-bar bine aprovizionat, radio cu ceas, uscator de par si seif electronic. De asemenea clientii hotelului Dan beneficiaza si de parcare auto gratuita supravegheata cu camere video.

Prin atitudinea profesionista a personalului specializat Hotel Dan promite sa transforme sejurul clientilor intr-o experienta unica, de neuitat cu multe amintiri placute despre hotel si Bucuresti.

Services and amenities

General Services / Common parts
Lift / Elevator
Nonstop reception
Room services and amenities
Smoking rooms
Bathroom amenities
Bathrobe
Hair dryer
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit București, București county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Dan from București, county București, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Dan after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!