Hotel Minerva 4* Bucuresti

Strada Gheorghe Manu 2-4, Sector 1 » București, Romania » Locate on the map
 „Your perfect 4* stay hotel in bucharest“
Prices today »
Apartament 485 LEI / night breakfast included 5 available rooms Book now
Camere - Hotel Minerva 4* Bucuresti
Accommodation type: Hotel

Hotelul MINERVA este printre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti, atât datorita amplasamentului ideal, chiar in centrul orasului (intre Piata Romana si Piata Victoriei), cat si a calitatii serviciilor oferite de-a lungul timpului.

Hotelul nostru, clasificat la 4 stele, are, incepand din luna mai 2007, 149 de camere. Astfel, capacitatea hotelului a crescut de la un numar de 86 la 149 spatii de cazare (camere single, duble, apartamente), oferind oaspetilor nostri un grad sporit de confort. Doua etaje ale hotelului sunt destinate nefumatorilor.

Minerva Hotel, cu cele 149 de camere, dispuse pe 6 nivele, este unul dintre cele mai placute hoteluri de 4 stele din Bucuresti.

Aflandu-se in centrul capitalei Romaniei, pe unul dintre cele mai importante bulevarde, chiar la intersectia cu strada Gheorghe Manu, care uneste Bulevardul Lascar Catargiu si Calea Victoriei, ofera avantajul accesului facil catre si dinspre cele mai importante obiective si zone de interes ale capitalei , ca de exemplu: Gara de Nord- cel mai mare si important nod feroviar al tarii, Centrul Expozitional Romexpo – care gazduieste cele mai mari si importrante targuri nationale si internationale, Muzeul Satului - unic in Europa, Palatul Guvernului si Palatul Parlamentului – cea mai mare cladire din Europa si a doua dupa Pentagon, Piata Revolutiei, Centrul Vechi - renumit pentru multitudinea cafenelelor, restaurantelor si magazinelor amplasate pe strazi si in cladiri istorice, in cadre arhitectonice deosebite si nu in ultimul rand la cateva minute de Calea Victoriei – renumita pentru magazinele de lux si elegantele ei cazinouri.inerva Hotel ramane cea mai buna alegere ca punct de plecare catre toate activitatile de business, culturale, distractive si de shopping in Bucuresti.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

Room services and amenities
Air conditioning
Minibar
Phone
Television set
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit București, București county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Minerva 4* Bucuresti from București, county București, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Minerva 4* Bucuresti after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!