Ambasador

Bvd. Magheru, nr 8-10 » București, Romania » Locate on the map
Camere - Ambasador
Accommodation type: Hotel

Camerele spatioase si confortabile si amabilitatea unui personal bine calificat sunt garantiile unui sejur reusit.

Hotelul Ambasador dispune de 209 camere dintre care 8 apartamente, 4 garsoniere, 41 camere single si 156 camere duble, dotate cu bai, cablu TV, mini-bar, linie telefonica interna si internationala, internet wireless gratuit.

Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramica a centrului orasului. Aceste camere au o arhitectura diferentiata, sunt silentioase si confortabile. Toate camerele sunt nou dotate cu mobilier, mocheta, lenjerii, prosoape, draperii, cuverturi.

Restaurantul Ambasador, situat la etajul I, va ofera prin servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria româneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine. De la cocheta terasa a restaurantului puteti admira o priveliste încântatoare a bulevardului. Pentru diverse actiuni, hotelul va sta la dispozitie cu doua săli de conferinţă cu capacitatea de 15, respectiv 30 de locuri. Daca doriti sa beti o cafea, sa va relaxati jucând la ruleta sau facând cumparaturi, nu trebuie sa parasiti hotelul pentru ca veti gasi totul aici, la parterul hotelului: un elegant bar de zi, un casino modern si numeroase spatii comerciale..

Fondat în 1937, Hotelul Ambasador are o lunga traditie în arta ospitalitatii. Impunatoarea cladire a hotelului, declarat monument de arhitectura, îsi înalta cele 12 etaje pe B-dul Magheru, în plin centrul Bucurestiului.

Situat la numai 30 minute de Aeroportul International „Henri Coanda” si 15 minute de Gara de Nord, este locatia ideala atât pentru turistii dornici sa viziteze orasul cât si pentru oamenii de afaceri.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • German • Spaniolă • Italian • Aromână • Arabă

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Laundry service - platit
Room services and amenities
Air conditioning
Relaxation activites
Beauty parlour - platit
Fitness room - platit
· Despre Ambasador pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Din nou in capitala? Poate nu aveti unde sta? Nu va faceti griji. Avem deja pregatit ceva pentru dumneavoastra. Hotelul Ambasador va asteapta cu portile deschise si dispune de toate facilitatile care sa va faca sa va reintoarceti . Vizitati pagina noastra, printr-un singur click ,pentru a afla toate detaliile despre cazare. si alte informatii necesare."

Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit București, București county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Ambasador from București, county București, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Ambasador after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!