Litovoi

Str.Litovoi, Sector2 , Bucuresti » București, Romania » Locate on the map
Camere - Litovoi
Accommodation type: Hotel

Hostelul Litovoi–, oaza de liniste,prospetime ,relaxare , confort in mijlocul nebuniei “Iar faptul ca este nou pe piata este un atu in plus pentru turistii care isi doresc conditii de invidiat.

se adreseaza tuturor categoriilor de turisti.

Asezare: Suntem situați la 2 stații distanță de metrou obor, o stație de hypermarketul Kaufland, la dispoziția dvs fiind tramvaiul 21 și troleibuzul 66 liniile cu cel mai mare circuit din București.

Puteți lua unul dintre cele două mijloace de transport în comun de la Piața Obor și coborâți la a doua statie inspre Doamna Ghica, la intersecția cu strada Litovoi Voievod.

De aici, pe aceasta stradă, Hostel Litovoi se găsește la o distanță de 150 de m.

Dotari camere:Cele 20 camere pe care le punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, dintre care 1 camera pentru o persona, 4 camere de 2 persoane, 4 camere de 2 persoane cu pat matrimonial, 7 camere pentru 6 persoane, și 2 camere pentru 4 persoane sunt dotate cu aer condiționat, cablu tv, mini-bar, 2 băi dotate cu cabină de duș, bar.

Foreign languages spoken by the staff » English • Arabă

Services and amenities

General Services / Common parts
Airport shuttle - platit
Nonstop reception
Room services and amenities
Non-smoking rooms
Refrigerator
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit București, București county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Litovoi from București, county București, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Litovoi after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!